map pin sohoa sivi

Veleprodaja

Oznaka za lokaciju naše veleprodaje.

map pin soho

Sezonski dućani

Oznaka za lokaciju naših sezonskih dućana.

map pin soho plavi

Stalni dućani

Oznaka za lokaciju naših stalnih dućana.

INFORMACIJE

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Neki od proizvoda koje možete vidjeti i na našim stranicama dostupni su isključivo u našim dućanima. Kako bi pronašli najbliži dućan pogledajte na gornju mapu i pronađite dućane koji su otvoreni cijele godine, odnosno one sezonski otvorene po turističkim mjestima diljem Hrvatske.

Prije nego se uputite u neki od njih, savjetujemo da nazovete na naveden brojeve telefona od tog prodajnog mjesta i informirate o željenom proizvodu. Zbog velikog prometa, stanje raspoloživosti se mijenja neprekidno.

Ako ste uspješno izvršili narudžbu, njeno stanje možete provjeriti na taj način da odete na stranicu “Status” i upišete broj vaše narudžbe kao i email adresu koju ste koristili prilikom narudžbe/plaćanja/registracije.

Informacije se mijenjaju po obavljenim radnjama u svezi Vaše narudžbe.

Ako dođe do potrebe povratka naručenoga, sve načine i uvjete možete pronaći na našim stranicama. Svakako savjetujemo da se prije naručivanja upoznate s najvažnijim pravilima:

Bez obzira na trud koji ulažemo da svaki od naših kupaca uvijek i sa svakom narudžbom bude iznimno zadovoljan, puno pravo je svakoga kupca da po navedenim pravilima zatraži povrat. Svakako bi savjetovali da nas prije kontaktirate bilo na [email protected] ili na naše brojeve telefona i dogovorite sve detalje.

U pravilu ne. Međutim, možete nam poslati mail s upitom i ako imamo informaciju kada će željeni proizvod/i biti raspoloživ/i, obavijestit ćemo vas i napraviti prednarudžbu.

Ako je ta zemlja unutar EU, svakako.

Tada na žalost ne vrijedi dostavna cijena (paušal) koji je naveden na našim web stranicama već će se takvo što posebno izračunati ovisno o mjestu isporuke i poslat će vam se račun za takvu narudžbu.

INFO O NAMA

IMATE PITANJA? PIŠITE NAM

Podaci o tvrtki

SOHO društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

OIB: 37083621844
Matični broj: 80087809
Porezni broj: 1228609

Sjedište: Jurjevska 26, 10000 Zagreb

Temeljni kapital u iznosu od 150.000 kn uplaćen u cijelosti.
Član upravnog odbora: Davor Komazec

Žiro-račun: 2484008-1100550158
IBAN: HR362484008110055158