Novo

Nagrađujemo prvu kupovinu u WebShopu!

Nagrađujemo prvu kupovinu u WebShopu! 1

Da vas potaknemo da nam poklonite svoje povjerenje ( i budete zadovoljni s time), odlučili smo svaku prvu kupovinu online nagraditi s 10% popusta*.

Dakle, dovoljno je registrirati se (ili to napraviti prilikom naručivanja odabranog) i ako do sada niste naručivali u našem novom webshopu, nagradit ćemo vas s popustom.

Naravno, popusti se ne zbrajaju tako da se na proizvode koji su već sniženi (možete ih vidjeti na našoj stranici sa svim proizvodima na akciji) ne obračunava ovih 10%. Međutim ako se opustite i naručite preko 500 kuna, osim što ste već na 200 zaradili besplatnu dostavu, dobit ćete i sigurnih 10% popusta na cjelokupnu narudžbu.

Sve popuste na iznose narudžbe možete vidjeti na stranici košarice kad nešto stavite u nju ili u obavijesti na našim stranicama.

 

* Popusti se izračunavaju u vašu korist. To znači da se cijena po popustu ne smanjuje ako se time gubi besplatna dostava i povećava vaš ukupni trošak nego da se obračunava bez popusta.  Time smo izbjegli da prva kupovina od npr. 220 kn  ako se smanji za 10% popusta iznosi 198 kn (22 kn uštede) i time se ne dobije 25 kn besplatne dostave (besplatna dostava je od 200 kn na više). U takvom izračunu bi račun s dostavom iznosio 223 kune (3 kune više nego bez 10% popusta na prvu kupovinu). Stoga se obračunava besplatna dostava a ne 10% popust za prvu kupovinu.

Pogledajte što je sve na akciji u našoj ponudi
I svakako vas pozivamo da nas pratite jer vam pripremamo zaista značajne akcije koje će biti vremenski ograničene (i količinom proizvoda). Sve najnovije informacije možete saznati na našoj Facebook i Instagram stranici.

Odgovori