Pokloni

Pred-vikendne akcije!

Pred-vikendne akcije! 1

Prvo smo napravili novi web shop, pa smo snizili cijene nekih izvansezonskih artikala, a sada kao nagradu za sve muke koje zajedno prolazimo i ne uživamo u svim proljetnim ‘guštima’ iznenadit ćemo vas zaista isplativom kupovinom ovog četvrtka i petka.

Znači, od sljedećeg četvrtka (23.4.2020.) do drugi dan (petak, 24.4.2020.) imamo veliko sniženje na nove sunčane naočale tvrtke Parafina. O ovom španjolskom brendu smo već pisali ali je svakako dobro još jednom ponoviti: brend Parafina je u prvom redu ekološki stil života s jednim plemenitim ciljem: izraditi dizajnerske naočale iz ekološki prihvatljivih materijala po iznimno povoljnim cijenama vodeći se idejom društveno korisne tvrtke. Kroz stalno eksperimentiranje s materijalima, dizajnom i tehnikama izrade, Parafina nastoji ponovo ‘izmisliti’ tržište naočala i promijeniti njegovu paradigmu tako da kupac ponovo postaje ekološki osviješten s proizvodima koji su iznimno dizajnirani i još pažljivije izrađeni.
Parafina sunčane naočale izrađuju se od 100% recikliranih materijala i to plastike, reciklirane gume, pluta, HDPE, bambusa, limenki i bioacetata. Ovi materijali samim postupkom i načinom uporabe čine Parafina naočale jedinstvenima u svakom pogledu.

I zato ne propustite ovu 48 satnu akciju i nabavite sunčane naočale od brenda koji je odlučio popraviti svijet!

Odgovori